9/7/12

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ INPUT on EDUCATION

To σχολείο μας, μετά απο προσεκτική έρευνα αγοράς, κατέληξε στην συνεργασία με την εταιρεία Input on Education που ειδικεύται στην υποστήριξη Κέντρων Ξένων Γλωσσών στους τομείς διοίκησης, marketing και ακαδημαικής συμβουλευτικής παρέχοντας καινότομες ιδέες και πρωτοποριακές μεθόδους για την ύψιστη παροχή υπηρεσιών ένος σύγχρονου Κέντρου Γλωσσών.

"H Input on Education (IoE) συγχαίρει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Νόρα Τουπαρλάκη, για την εγκατάσταση του Input Data Management System (Input DMS) στην επιχείρηση της.

Το Input DMS αποτελεί ένα επιχειρηματικό, διοικητικό και ακαδημαικό εργαλείο το οποίο εξασφαλίζει την οργάνωση της επιχείρησης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Επίσης συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης και αποτελεί από μόνο του μια καινοτομία στο χώρο της εκπαίδευσης. Συγχαρητήρια στη κα. Νόρα Τουπαρλάκη, ιδιοκτήτρια της συγκεκριμένης επιχείρησης που εδρεύει στα Κουφάλια – Θεσσαλονίκης, για τη διορατικότητα της, τον επαγγελματισμό της, το ήθος αλλά και τις αρχές της. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τέτοιους επαγγελματίες οι οποίοι πάντα προσπαθούν για το καλύτερο.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Νόρα Τουπαρλάκη είναι το πρώτο και μοναδικό φροντιστήριο στη περιοχή των Κουφαλίων, που κάνει πλήρη χρήση του συγκεκριμένου συστήματος, προσφέροντας έτσι μοναδικά πλεονεκτήματα στους πελάτες του (γονείς/μαθητές).

Τα συγχαρητήρια μας και πάλι!"


Ιnput on Education 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου